Skoči do osrednje vsebine

MSCA e-seminar EU – Zahodni Balkan

Virtualni dogodek
Evropska komisija bo 24. in 25. marca 2021 organizirala MSCA e-seminar EU – Zahodni Balkan, z namenom krepitve in vzpostavljanja novih strateških povezav in večjega sodelovanja med EU in Zahodnim Balkanom pri razpisih MSCA.

Ciljna javnost seminarja bodo predstavniki znanstvene skupnosti v državah Zahodnega Balkana (akademski in ne-akademski sektor), člani aktivnih znanstvenih omrežij na Zahodnem Balkanu (MCAA, COST in druga), nacionalne kontaktne osebe za MSCA ter potencialni prijavitelji MSCA razpisov ter drugi predstavniki EU in držav članic, ki želijo okrepiti ali vzpostaviti raziskovalno sodelovanje z Zahodnim Balkanom. 

Seminar bo razen informacij in delavnic o MSCA razpisih omogočil tudi bilateralne sestanke med udeleženci, ki bi želeli navezati nove ali okrepiti obstoječe stike.

V primeru, da bi želeli na seminarju predstaviti možnosti raziskovalnega sodelovanja v okviru razpisov MSCA z vašo raziskovalno organizacijo, nam prosim posredujte vaš interes za sodelovanje do petka, 29. januarja 2021 do 13.00 na naslov: stojan.sorcan@gov.si, in sicer tako, da nam posredujete podatke: naziv, ime in priimek, naziv vaše organizacije, funkcija, vaša e-pošta.

Za vaš interes in sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo!